Vergroot de kennis van u en uw collega's betreft het meten en interpreten van de lichaamssamenstelling

InBody produceert medisch gecertificeerde apparatuur voor het meten van de lichaamssamenstelling en bloeddruk. Het is hierbij belangrijk om over de juiste kennis te beschikken om de metingen goed uit te voeren en de resultaten goed te kunnen interpreteren.

Daarom vindt u via deze pagina voor u beschikbare cursussen. Deze cursussen bevatten modules waarin belangrijke informatie over het meten en interpreteren van de lichaamssamenstelling en bloeddruk wordt beschreven. Na het lezen van de informatie via de e-learnings binnen de modules kunt u uw kennis testen via de quiz.

U kunt deze cursussen bijvoorbeeld gebruiken om (nieuwe) collega’s te trainen voor het gebruik van de InBody, of als naslagwerk voor als u vragen heeft. Uiteraard kunt u het InBody-team ook bereiken in geval van vragen betreft bijvoorbeeld een specifieke casus.

Op dit platform zult u (onder andere) de volgende e-learnings en informatie vinden*:

*Het InBody Academy Platform wordt continu uitgebreid. Kom later terug wanneer u (een van) onderstaande onderdelen nog niet kunt vinden.

InBody Basics

Een uitgebreide cursus waarin u kennis maakt met het belang van het meten van de lichaamssamenstelling, het lichaamswater, de bloeddruk, de werking van de InBody en interpretatie van de resultaten.

InBody Advanced

Hier zullen verschillende e-learnings worden toegevoegd waarin het belang van het meten van de lichaamssamenstelling en de interpretatie binnen specifieke aandoeningen worden besproken.

Beschikbare cursussen